Over ons:

Bij Box Royale zijn we gespecialiseerd in de kunst van luxe verpakkingen. We bieden een uitgebreid assortiment aan verpakkingen in blik en leer, die met zorg zijn gemaakt om merken naar een hoger niveau te tillen en klanten te fascineren.

Onze missie:

We streven ernaar uw ultieme partner te worden voor luxe verpakkingen, die niet alleen uw producten beschermen, maar die een vleugje exclusiviteit toevoegen aan uw merk en een blijvende indruk laten bij uw klanten.

Wat we bieden:

Premium materiaal: We kiezen enkel voor hoogwaardig materiaal zoals blik en leer, zodat uw producten uitstekend beschermd zijn.

Box Royale Designs: Onze collectie bevat gepatenteerde blikken huisjes en andere verpakkingen in blik of leer, direct uit voorraad leverbaar.  

Private Label: We stemmen uw verpakking af op uw individuele behoeften en voorkeuren en garanderen een unieke presentatie.

Duurzaamheid: Onze verpakkingen zijn vervaardigd uit recycleerbaar materiaal, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn voor bedrijven die streven naar duurzaamheid. 

Waarom kiezen voor Box Royale:

Expertise: Met onze jarenlange ervaring in de luxe verpakkingen beschikken we over de nodige expertise en inzicht om uw idee├źn tot leven te brengen.

Maatwerk: We begrijpen dat elk merk uniek is, daarom bieden we een breed scala aan opties zodat onze verpakkingen uw merkidentiteit weerspiegelen en uw doelgroep overtuigen.

Klantgerichte aanpak: Uw tevredenheid is onze prioriteit. Wij bieden royale klantenservice, werken nauw met u samen om uw behoeften te begrijpen en uw verwachtingen te overstijgen.